انجمن های علمی

... آرشیو اطلاعیه های مرکز

... آرشیو اخبار
شرح خبر

فهـرست اسامی پذیرفتـه شدگان نهایـی کد رشته های متمرکز و نيمه متمركز دوره هـای کاردانی ، کارشناسی پیوستـه و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی بر روي پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور اعلام شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، كلیه پذیرفته شدگان مي بايست در یکی از روزهای 23فروردين تا 26 فروردين ماه با در دست داشتن مدارک شامل تصویر تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت ، كارت ملي و تصوير آن ، اصل دیپلم کامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه ، اصل مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید به انضمام یک برگ تصویر آن برای دیپلم های نظام جدید ( برای پذیرفته شدگان دوره های کاردانی)، اصل فرم تائیدیه معدل جهت فارغ التحصیلانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است ، اصل گواهینامه پایان تحصیلات دوره پیش دانشگاهی و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه (برای پذیرفته شدگان کارشناسی پیوسته ) ، اصل مدرک فوق دیپلم یا کاردانی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مورد تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا آموزشکده های فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش و یک برگ تصویر آن (برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ناپیوسته) ، اصل و تصوير كارت پايان خدمت ، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري ، گواهي اشتغال به كار و حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح ، گواهی اشتغال به کار با امضاء و مهر بالاترین مقـام مسـوول ، تصویـر سابقه بیمـه ، آخـرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبرانجام کار (برای پذیرفته شدگان شاغل) با توجه به كد رشته محل قبولي به مركز آموزش علمي كاربردي ذيربط مراجعه نمايند.

همچنين بر اساس ضوابط مربوط به رشته هايي که نیاز به اقداماتی نظیر مصاحبه و یا آزمون عملی دارند ، لازم است برای شرکت در مراحل مذکور در یکی از روزهای 23 تا 26 فروردين ماه با در دست داشتن اصل شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی عکس دار معتبر، گواهی اشتغال به کار و سایر مدارک موردنیاز به محل مرکز آموزش علمي كاربردي ذیربط مراجعه نمایند. بدیهی است عدم مراجعه داوطلبان در روزهای تعیین شده برای انجام مراحل نهایی گزینش به منزله انصراف قطعی از گزینش در رشته ذیربط تلقی خواهد شد.

ضمناً به اطلاع معرفی شدگان رشته های نیمه متمرکز می رساند پس از اعلام نتیجه مراحل مصاحبه و یا آزمون عملی این دسته از داوطلبان ، گزینش نهایی انجام و فهرست اسامی قبول شدگان نهایی متعاقباً از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش و دانشگاه جامع علمي كاربردي اعلام مي شود.

آخرین اطلاعیه های مرکز

... آرشیو اطلاعیه های مرکز